Si ets mestre/a de 3r o 4t de primària.

Apunta't a Endesa Educa Digital.

Un programa educatiu 100 % gratuït i interactiu basat en jocs participatius, lúdics i ludificats que fomenten el consum energètic sostenible i responsable.

Informa-te’n sense compromís

endesaeduca@fundacionendesa.org

Experimentar, jugar i aprendre a l’aula

Endesa Educa Digital és una iniciativa única i pionera en la qual tu, com a mestre/a, tens un paper protagonista.

És una plataforma educativa gratuïta adreçada a alumnes de 3r i 4t de primària que es recolza en la ludificació per conscienciar-los a tots sobre la importància de l’ús responsable de l’energia.

Reptes i missions molt divertits, un concurs intercol·les i continguts multimèdia que pots utilitzar a la classe amb total flexibilitat temporal i geogràfica, ja que s’adapten perfectament a les necessitats del grup.

Fes clic aquí i emplena la inscripció per donar-te d'alta a Endesa Educa Digital. Només cal que introdueixis les teves dades. Pots inscriure-t'hi amb tantes classes com vulguis.


Un cop registrat, et donarem d'alta i podrás accedir a la plataforma i respondre al breu qüestionari que trobarás al final de la página de benvinguda «Vols convertir-te en un superheroi?». Aquest pas és indispensable per poder rebre el kit d'experimentació.


Un cop completats els dos passos anteriors, ja estarás inscrit al programa Endesa Educa Digital. En unes setmanes, rebrás el kit d'experimentació per a la teva classe.


Si és la primera vegada que participes a Endesa Educa Digital, e convidem a accedir al seminari web de benvinguda a través de l'enllac que trobarás a la plataforma. En cas que ja hagis participat en edicions anteriors, et servirá per recordar-ne el funcionament.

Endesa Educa Digital és així

Un programa que es desenvolupa parcialment en un entorn digital per al docent, sense que l’alumnat estigui en contacte amb la tecnologia, encara que sigui una peça clau per dur a terme les missions i les tasques proposades.

Junt amb els teus alumnes, arribaràs a la missió final: salvar el món. Un concurs interescolar únic, amb un premi molt especial per als centres guanyadors.

Si vols participar en aquesta aventura, converteix-te en el protagonista d’aquesta història i guia els teus alumnes cap a un món més sostenible i responsable. A més, pel fet de participar, comptaràs amb un kit d’experimentació que t’ajudarà a complir les teves missions. També rebràs formació prèvia i una guia docent de suport per seguir el programa de manera autònoma.

Experiències

Així van viure altres docents les edicions anteriors

«És un projecte il·lusionant amb el qual els nens han xalat com mai, els ha encantat. El més interessant ha estat el fet que s’hi incloguin reptes i proves de caire científic, i també que ens hagin enviat un kit d’experimentació amb el qual els nens han pogut comprovar de primera mà tot el que estaven aprenent».

María Teresa Barreiro

Colegio Plurilingüe Casa de la Virgen, Cangas, Pontevedra

«Treballar l’energia amb nens tan petits no sempre és fàcil, però quan es fa de manera divertida i experimental la situació és totalment diferent. Estic segura que quan marxin de l’escola es recordaran d’aquest projecte, del cotxe solar, de les curses que vam fer al pati...»

Belén Ullán

CEIP Pedro I, Tordesillas, Valladolid

«Gràcies a l’organització per aquest tipus de projecte en el qual hem pogut aprendre i alhora ens ho hem passat súper».

Mari Carmen Leal

CEIP 8 d’abril, Sant Antoni de Benaixeve, València

Per què sumar-te a aquest programa?

Una iniciativa líder

Participa en el primer programa digital de conscienciació sobre l’ús responsable de l’energia a les aules, organitzat per la fundació d’una de les companyies energètiques líder a Espanya.

Avalada per l’experiència

Com a experts en aquest tipus d’iniciatives, a la Fundación Endesa anem un pas més enllà gràcies a una metodologia única i diferencial que es recolza en la ludificació de continguts.

Una plataforma pionera

Una iniciativa innovadora, autoexplicativa i molt fàcil d’implantar a classe. Una combinació única de suports en línia i un kit d’experimentació sense limitació geogràfica.

Podem canviar el món

Un objectiu comú que busca impactar en la comunitat educativa formada per mestres, alumnes i famílies, on el treball conjunt i la unió d’energies poden contribuir a un món millor.

El nostre fi: cuidar l’entorn

Des de 2012, la Fundación Endesa promou el consum responsable d’energia a través de programes únics.

La iniciativa Endesa Educa Digital, centrada a les aules, però extrapolada a tot l’entorn educatiu (docents, alumnes i les seves famílies), exposa un programa educatiu de caràcter col·laboratiu, divertit i interactiu.

Basat en una història original i motivadora per als més joves, el programa es desenvolupa a través de reptes i proves de caire científic, la qual cosa ajuda els alumnes a desenvolupar capacitats com la comunicació oral i escrita, el tractament de la informació i les habilitats socials i cíviques.Aviso Legal Política de Privacidad Política de Cookies